Prijava v
infOPS

Odvetnik XL

Odvetnik XL

Namenjeno je odvetniškemu nasvetu. Obisk odvetniške pisarne ni potreben. Omogoča zaupen pogovor s strokovnjaki Odvetniške pisarne Stušek d.o.o. preko varne avdio ali video konference. Termin se predhodno uskladi. Paket ODVETNIK XL je namenjen celostnemu pravnemu svetovanju. Stranka po dogovoru odloži relevantno dokumentacijo v posebej za to namenjeno varno storitev (infOPS – lasten varen dokumentni strežnik Odvetniške pisarne Stušek d.o.o.), skupaj z relevantnimi pravnimi vprašanji. Odvetniška pisarna se predhodno seznani s posredovano relevantno dokumentacijo in vprašanji v tej vezi in tudi pravno analizira za potrebe konkretnega pravnega svetovanja. Po predhodno usklajenem terminu se glede na specifike in kompleksnost posameznega primera izvede odvetniško pravno svetovanje preko zaščitene in varne avdio ali video povezave.

Šifra: OPS-C-XL Kategorija:

Opis

Želite hiter odvetniški nasvet? Želite prihraniti čas in stroške z obiskom odvetniške pisarne? Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato smo za vas pripravili avdio ali video konferenčno odvetniško svetovanje, ki poteka preko varnostno zaščitene (kriptirane) storitve na komunikacijskem strežniku Odvetniške pisarne Stušek d.o.o. V primeru, ko v kratkem času potrebujete pravno svetovanje, le z nekaj kliki pridete do strokovnjakov Odvetniške pisarne Stušek d.o.o.. Odvetniško pravno svetovanje je vezano na časovno enoto, odvisno od vaših potreb in želja ter od kompleksnosti vašega primera.

Opozorilo:

Namen avdio ali video konferenčnega pravnega svetovanja je v pridobitvi hitre, splošne in okvirne pravne informacije. Brez vpogleda v relevantno dokumentacijo in ustrezne pravne analitike celotnega primera, so odgovori na zastavljeno vprašanje zgolj informativne narave in pomenijo zgolj pravno informacijo.