Prijava v
infOPS

Odvetnik TAKOJ 48h

Odvetnik TAKOJ 48h

100.00

Odvetniško svetovanje na daljavo (ODVETNIK TAKOJ 48h)

Rok izvedbe: 48h od podaje naročila oziroma drugi naslednji delovni dan

Trajanje storitve: 30 min

Cena: 100

Kadar takojpotrebujete odvetniški nasvet, smo za vas pripravili paket ODVETNIK TAKOJ 48h. Namenjeno je hitremu odvetniškemu napotku v enostavnih primerih, ko odvetniške informacije potrebujete takoj. Posvet s strokovnjaki Odvetniške pisarne Stušek d.o.o. se izvede znotraj 48 ur od podaje naročila oziroma drugi naslednji delovni dan, v trajanju 30 minut. Obisk odvetniške pisarne ni potreben. Preko zaščitene in varne video povezave izvedemo zaupen pogovor s strokovnjakom Odvetniške pisarne Stušek d.o.o. Termin se predhodno uskladi.

Šifra: OPS-ODV-48-1 Kategorija:

Opis

Želite odvetniški nasvet takoj? Želite prihraniti čas in stroške z obiskom odvetniške pisarne? Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato smo za vas pripravili avdio ali video konferenčno odvetniško svetovanje, ki poteka preko varnostno zaščitene (kriptirane) storitve na komunikacijskem strežniku Odvetniške pisarne Stušek d.o.o. V primeru, ko v kratkem času potrebujete pravno svetovanje, le z nekaj kliki pridete do strokovnjakov Odvetniške pisarne Stušek d.o.o. Pravno svetovanje je vezano na časovno enoto, odvisno od vaših potreb in želja ter od kompleksnosti vašega primera.

Opozorilo:

Namen avdio ali video konferenčnega pravnega svetovanja je v pridobitvi hitre, splošne in okvirne pravne informacije. Brez vpogleda v relevantno dokumentacijo in ustrezne pravne analitike celotnega primera, so odgovori na zastavljeno vprašanje zgolj informativne narave in pomenijo zgolj pravno informacijo.