Prijava v
infOPS

Do izteka odprtja razpisa je še:

-392dni -14ur -39minut -35sekund

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o.

Prosto delovno mesto

ODVETNIŠKI KANDIDAT/ODVETNIK (m/ž)

  Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas, s šest-mesečnim poskusnim delom.

OPIS DELOVNEGA MESTA

  • vodenje sodnih in drugih postopkov,
  • zastopanje strank na sodiščih in pred drugimi institucijami,
  • priprava vlog,
  • korespondenca s strankami,
  • druge naloge skladno z Zakonom o odvetništvu in po navodilih delodajalca.

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata oz. odvetnika (m/ž), za nedoločen čas in s 6 mesečnim poskusnim delom.

Prijave z življenjepisom v obliki Europass v enem dokumentu, v pdf formatu, posredujte na el. naslov: zaposlitve@stusek.si do 22.7.2018, s pripisom “prijava za delovno mesto odvetniški kandidat/odvetnik (m/ž)”.

Obrazec za oddajo zaposlitvenih vlog

UploadDefinirajte vaše stališče za vsako od spodaj zastavljenih vprašanjKako bi z oceno od 1 do 5 ocenili stopnjo spodnjih veščin?Soglašam, da se moji posredovani osebni podatki lahko uporabijo izključno za namen tega zaposlitvenega razpisa ter za namen morebitnega kasnejšega obveščanja o možnosti zaposlitve, vabljenja na razgovore, preizkuse znanja ipd.

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o., bo vaše osebne podatke obdelovala skladno s Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov ter izključno in zgolj za lastne kadrovske potrebe, do vaše zaposlitve oziroma sklenitve druge pogodbe o delu, vendar najdlje tri leta po dokončnosti izbire kandidata na objavljeno delovno mesto. Dano privolitev lahko med hrambo kadarkoli prekličete, tako da svojo voljo pisno izrazite po e-pošti na naslov: zaposlitve@stusek.si ali pisno na naslov Odvetniška pisarna Stušek d.o.o., Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje.

OPOMBA: V kolikor po kliku za oddajo vloge ne vidite sporočila o uspešnosti, preverite vpisana polja zgoraj oz. morebitne navedbe napak ob njih.