Prijava v
infOPS

Zaposlitve

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o. ima vedno odprta vrata za nove sodelavce, ki jih odlikuje strokovnost, ambicioznost, predanost, pristnost, natačnost. Želimo si sodelovanja z ljudmi, ki znajo sprejeti prave odločitve ob pravem času, so odgovorni, najdejo učinkovite rešitve, jih odlikuje kritično in analitično razmišljanje, imajo odlične komunikacijske in retorične sposobnosti in predvsem, ki delijo naše vrednote.

 

Prijave nam lahko posredujete na e-naslov zaposlitve@stusek.si, skupaj s CVjem v Europass obliki ter motivacijskim pismom. V slednjem navedite vaše dosedanje delovne in strokovne izkušnje, morebitne izkušnje iz odvetništva, navedite vaše osebne lastnosti in sposobnosti, ki bi pomenile doprinos Odvetniški pisarni Stušek d.o.o., definirajte vašo življenjsko vizijo in navedite zakaj menite, da ste primerni za delo v Odvetniški pisarni Stušek d.o.o. in s čim bi nas prepričali, da vas povabimo na pogovor.

 

V primeru interesa se z vami osebno pogovorimo, zastavimo vam tudi situacijska vprašanja, ki nam pomagajo pri oceni vašega kritičnega razmišljanja in reševanja izzivov ter opravimo kratek pisni preizkus znanja. Od vas pričakujemo iskrenost, pristnost in poznavanje področij dela Odvetniške pisarne Stušek d.o.o., na razgovoru imate možnost postavljanja vprašanj.

 

Če ste izkazali interes za delovno mesto v našem podjetju, vaše osebne podatke shranimo v naših sistemih zaposlovanja. Podatke, shranjene v naših sistemih uporabljamo za to, da vas obveščamo in ugotovimo, ali vaše kvalifikacije in profil izpolnjujejo zahteve določenega prostega delovnega mesta.

 

V ta namen

  • obdelujemo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja, ko nam posredujete svoje osebne podatke;
  • obdelujemo vaše kontaktne podatke, informacije o zaposlitvi (denimo vaš življenjepis, vaše pretekle zaposlitve, preteklo izobraževanje itd.) in vašo korespondenco z nami v zvezi s prošnjami za delovno mesto (vključno s priporočili).