Prijava v
infOPS

PRAVNO SVETOVANJE NA DALJAVO

Kaj je svetovanje na daljavo?

Gre za svetovanje, ki se izvaja v obliki videokonference (glas in slika) ali v obliki audiokonference (glas). Namenjeno je vsem, ki zaradi časovnih, geografskih, organizacijskih in podobnih razlogov ne morejo opraviti osebnega razgovora.

Komu je namenjeno?

Z uporabo modernih oblik komunikacije nudimo odvetniške storitve in pravno svetovanje strankam, ki  so oddaljene od naših poslovalnic, mobilne ali delajo v  tujini. S tem pridobimo na času, lahko se vključimo v poslovne sestanke in delujemo v t. i. skupnih matričnih timih.

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o. - Varno kriptirano komuniciranje

Za izvedbo videokonference uporabljamo različne tehnologije

Skype omogoča brezplačno glasovno in video konferenco kjerkoli v svetu. Program je neodvisen od okolja (računalnik, telefon, tablica) in zato dostopen na vsakem koraku.

FaceTime omogoča brezplačno glasovno in video konferenco kjerkoli v svetu, vendar ga je moč uporabljati zgolj v Apple okolju.

V primeru, ko želite na daljavo vključiti več udeležencev hkrati, je edina prava rešitev konferenčna zveza. Lahko se izvede v glasovni ali video obliki.

Na voljo so tudi druge možnosti oddaljene komunikacije, za katere pa se moramo glede na tehnološke zmožnosti predhodno dogovoriti.

Za tehnične podrobnosti navedenih tehnologij vas usmerjamo na zgoraj navedene spletne naslove ali nas kontaktirajte na info@stusek.si ali na telefon 03 82 82 100, da vas v okviru našega “link centra” povežemo z našim IT strokovnjakom, ki vam bo pomagal pri namestitvi programske opreme in vzpostavitvi prve komunikacije.