Prijava v
infOPS

Aplikacija Odvetnik hOPS

V Odvetniški pisarni Stušek d.o.o. smo zavezani digitalizaciji, t.i.“legal tech”-u oziroma “newtech law”-u ter vpeljavi sodobnih tehnologij v prakso. V naše poslovne procese vpeljujemo številne digitalne rešitve in tako našim strankam omogočamo hitre in kakovostne odvetniške storitve.
 
S tem namenom smo razvili aplikacijo Odvetnik hOPS, ki je namenjena hitri prvi pomoči v obliki odvetniških storitev. Ko na vrata vaše pisarne ali doma potrka policija ali inšpektor, s pomočjo aplikacije Odvetnik hOPS takoj dobite odvetniški napotek, kaj storiti ali ne storiti v dani situaciji. Aplikacija pomeni manifestacijo načela, da je prava pravica tista, ki je hitra pravica. Sistem izbirnih menijev omogoča hitro in enostavno uporabo.
tniške pisarne Stušek d.o.o.
Aplikacija Odvetnik hOPS vsebuje:
 
  • takojšen odvetniški napotek, kako ravnati, če se znajdete v različnih pravnih postopkih, na primer v policijskem postopku, v inšpekcijskem postopku, v postopku pri Javni agencija RS za varstvo konkurence in drugih uradnih postopkih, kaj narediti ali ne narediti, kaj povedati, koga poklicati,
  • kako z enim klikom poslati sporočilo odvetniški pisarni, da potrebujete odvetnika,
  • kako hitro zavarovati dokaze,
  • kako ukrepati v postopku po Uredbi GDPR glede varstva osebnih podatkov,
  • kako ravnati ob vdorih v informacijski sistem,
  • kako odvetniku takoj posredovati ključne dokumente iz postopka,
  • kako vzpostaviti kontakt z odvetniško pisarno in se konzultirati glede pravne situacije,
  • * plačljiva verzija aplikacije vsebuje tudi trenutni zajem GPS koordinat vašega telefona, kar daje možnost hitrejšega in bolj točnega prihoda odvetnika na kraj preiskovalnih opravil, v kolikor je to potrebno in usklajeno po kontaktu odvetniške pisarne.
Vse, ki ste ali boste uporabili mobilno aplikacijo Odvetnik hOPS vabimo, da nam posredujete povratne informacije in predloge glede dodatnih možnosti uporabe, saj želimo najboljšo uporabniško izkušnjo.
 
Aplikacija Odvetnik hOPS je uradna aplikacija Odvetniške pisarne Stušek d.o.o.